EEN NIEUW DAK IN 24 UUR
 
 

Gastenboek

Getuigenissen en ervaringen van het plaatsen van Coversys dakpanelen 


U vindt hier ervaringen van zowel doe-het-zelvers als van klanten die een (overzet)dak door ons hebben laten plaatsen.
Gideon Reisel (Breda (Nederland)) - 17-11-2015 15:37:38

Na veel wikken en wegen wat te doen met een verouderd shingledak overtuigd van de voordelen van het Coversys overdak systeem. Met 10 jaar garantie op waterdichtheid, 30 jaar op het materiaal en een modernere look was de beslissing niet moeilijk.

Met een strakke offerte werd het werk aangenomen. Geen verassingen of meerprijzen.

De huidige dakconstructie werd onaangetast gebruikt als basis voor het overdak. Geen gemakkelijk dak om te dekken met 4 kilgoten, 4 nokken en 8 noorbomen, maar het is gelukt om in 4 dagen tijd de 350 m2 netjes af te werken.

Schroom niet om Jan te vragen om oplossingen op verzoek. Het wordt naar tevredenheid aangepast en opgeleverd.

Stuur een e-mail naar Gideon Reisel


Coos Starreveld (maarssen, Nederland) - 27-04-2013 14:23:02

Doe-het-zelver
Geweldig wat een mooi product en wat werd ik prettig geholpen. Vriendelijk en keurig werd alles opgemeten door uw medewerker en op de afgesproken datum op tijd afgeleverd en weer zo'n aardige man. Alles werd netjes uitgelegd en van advies voorzien.. Nou zelf aan de slag, geen enkel probleem, " een kind kan de was doen" en het resultaat mag er wezen, perfect!!
Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen want het ziet er schitterend uit. Bedankt voor de geweldige service. BESLIST EEN AANRADER!!1Stuur een e-mail naar Coos Starreveld


Eddy & May Van Mechelen (Belgische Ardennen) - 10-12-2011 19:56:41

Doe-het-zelver

We moesten een oplossing zoeken voor het dak van ons huis in de Ardennen.
Tot we in Antwerpen op de Bouwbeurs bij jullie terecht kwamen. We werden zeer goed ontvangen en kregen een heel goede uitleg, waarna we dachten : Ja, dat is het! We gaan het zelf doen!
Maar hoe krijgen we het materiaal ginder ter plaatse? Allemaal geen probleem, zo bleek. Het materiaal werd allemaal netjes tot ginder gebracht. En door de zeer goede en duidelijke uitleg is het werk uiteindelijk zeer goed en probleemloos verlopen. Bij vragen of problemen tijdens de werkzaamheden was er ook steeds iemand telefonisch bereikbaar.
Wat ons betreft een echte aanrader! Nogmaals dank voor jullie hulp en service.

Coversys Delta, kleur Grafiet

Stuur een e-mail naar Eddy & May Van Mechelen


Ben Borghmans (Etten-Leur , Nederland) - 24-11-2011 21:35:04

Doe-het-zelver
Aan een ieder die dit leest.

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de BVBA "Nieuw dak in 24 uur" ons heeft geholpen
Tijdens ons bezoek heeft de heer Van de Velden heeft ons alles uitgelegd over de toepassingen van het product.Het bedrijfspand zelf is met de dakplaten belegd.Dat geeft al gelijk een beeld van hoe het worden kan

Een woord van oprechte dank aan de heer Radek. Geweldig... De service is ongekend.
De vriendelijke wijze waarop wij te woord werden gestaan door hem. Even bellen en de heer Radek was er om ons tijdens de verwerking van de dakplaten van advies te dienen.
Zijn advies ter plaatse heeft zeker bijgedragen tot het eindresultaat.
Ik durf met een gerust hart te zeggen, twijfel niet aan de gebruiksmogelijkheden van het product en zeker niet aan de service...
Ga gerust informeren... echt doen.
Hier,beste lezer.. is de klant nog echt koning. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen Wij hebben geen nieuw dak... maar een ander huis.
Oordeelt u zelf maar. Een zeer tevreden klant

De oude roofing shingels                                   Coversys overzetdak Delta Grafiet

Stuur een e-mail naar Ben Borghmans


rathlov heinrich 6 11 20011 (Kapellen BelgiŽ) - 24-11-2011 16:06:49

na een aangenaam kennismaking op de beurs brachten wij een bezoek aan de toonzaal daar werden wij hartelijk ontvangen. JAN gaf ons zo veel vertrouwen dat komt nog zelden voor, ze leven hun kontracht perfecht na met andere woorden perfechte afwerking perfechte service. JAN en zijn team zijn onklopbaar dat team werkt hard en niets is hen te veel.Nieuw dak in 24 uur te Schoten is een echte aanrader voor allen

Delta Grafiet overzetdak op oude roofing shingels + Siba hanggoten kleur zilvergrijs

Stuur een e-mail naar rathlov heinrich 6 11 20011


Van Esser Gerald (Hoeselt BelgiŽ) - 17-10-2011 21:23:52

Doe-het-zelver
Na jaren van problemen met ons plat dak, hebben wij besloten om grondig te renoveren, ons huis is echter volledig opgebouwd in ytong blokken,waar de oorspronkelijke eigenaar het ook nog eens had nagelaten om een ringbalk te voorzien.
Indien we toch voor een zadeldak wilden gaan moest er zo weinig mogelijk gewicht op.
dus een metalen dak leek ons de beste oplossing. vorig jaar op verschillende plaatsen prijsoffertes laten maken en uiteindelijk bleef Jan en iemand van bij ons in de buurt over als ''beste'' prijs/kwaliteit.
in juni van dit jaar zouden de werken van start gaan, nog even de leverancier uit de buurt gecontacteerd maar deze bleek door de ondertussen gestegen staalprijzen 30% duurder te zijn geworden.
Voor Jan was afspraak, afspraak! Jan blijkt nu na afloop inderdaad de beste keuze te zijn geweest. prima service, alles op tijd vlgs afspraak geregeld , goede uitleg van de Radek die ik zelfs tijdens zijn verlof in spanje mocht bellen indien ik nog vragen had.Jan is de enige van alle leveranciers die tijdens mijn verbouwing 100% is nagekomen wat hij heeft beloofd! (een uitzondering in de bouwwereld)Ondanks het geen simpele constructie was een ook mijn eerste echte dak ,viel het werken met de coversys dakpanelen reuze mee en we zijn 100% tevreden met het resultaat! Bedankt Jan & Radek

Coversys Delta Terracotta Rustiek

Stuur een e-mail naar Van Esser Gerald


Jan en Willeke Smit (Warmond (Leiden) Nederland) - 09-10-2011 16:33:05

Doe-het-zelver
Wij waren dringend toe, aan een nieuw dak, voor ons vakantie schalet in Warmond te Nederland (vlak bij Leiden). Wij wilden geen dak meer van shingles en om de kosten te drukken wilden we het zelf plaatsen. Na speurwerk op internet werd het ons al snel duidelijk dat we zouden kiezen voor Coversys. Coversys panelen zijn kleurvast, zelfreinigend, heeft geen last van mosvorming en geeft 30 jaar garantie. De keuze van leverancier is gevallen op ďnieuwdakin24uur BVBAĒ Zij hebben een goed verzorgde site met goede voorlichting en instructie filmpjes. Bij het ophalen van de bestelling werd ruim de tijd gegeven voor een uitleg en tips met betrekking tot de plaatsing van het dak. Ook de vragen die we hadden werden correct en duidelijk toegelicht. Heel fijn is dat je een ruime hoeveelheid materialen kunt mee nemen omdat je mag terug brengen wat je over hebt! In mijn geval ruim 365 euro retour. Het was dus de reis van 1 uur en 45 minuten waard! De leveranciers in Nederland hebben vaak geen voorraad, geen plaatsingstoestellen, geen persoonlijke begeleiding en je kunt niet terug brengen wat je over hebt. Nieuwdakin24uur BVBA hebben dus een goede formule voor de doe-het-zelver. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Zie fotoís Jan en Willeke Smit

De oude roofing shingels††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††Coversys overzetdak Koraalrood

Stuur een e-mail naar Jan en Willeke Smit


monstrey - collignon (Balen, BelgiŽ) - 25-07-2011 19:47:37

Doe-het-zelver
Zeer tevreden over de afspraken en de naleving ervan.
Goede uitleg gekregen over hoe alles te plaatsen (hebben de werken zelf uitgevoerd), toebehoren waren in verzorgde en goed werkende staat.
Prijs - kwaliteit super.

Prachtig en gemakkelijk materiaal om mee te werken, ook al zijn we geen dakwerkers.

Bedankt aan Jan en zijn team.

Het oude pannen dak † † † † † † † † † † † † † † † onderdakfolie + nieuwe tengellatten/panlatten & Coversys Delta dakpannen Grafiet.

Stuur een e-mail naar monstrey - collignon


van de Ven Gerard (schijndel Nederland) - 10-06-2011 16:03:52

Doe-het-zelver
Ben zeer tevreden van de fima nieuw dak in 24 uur. Vriedelijke en vak-
bekwame medewerkers in de showroom. Producten van topkwaliteit.
Levering volgens afspraak. In een woord geweldig.
Vakkundige advies en uitleg ter plaatse van Radek. Voor Radek niets dan lof. Radek gaf voor mijn zelf geplaatst dak 9 punten.
Maar Radek krijgt van mij 10 punten. Vriendelijk bedankt allemaal,
en indien nodig tot het volgende dak.

DHZ Coversys Delta lei-grijs + metalen Siba hanggoten

Stuur een e-mail naar van de Ven Gerard


Toebaert Philip (Eernegem BelgiŽ) - 13-05-2011 17:27:02

Doe-het-zelver
Ik ben heel tevreden over het geleverde
materiaal en de technische uitleg van Radek
Het resultaat oogt heel mooi Ik kijk er al naar uit om ons tweede dak te leggen

Het oude leien dak†††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††††††DHZ Coversys Delta blinkend zwart satinť

Stuur een e-mail naar Toebaert Philip


Valkenburg Cees (Essen BelgiŽ) - 05-05-2011 17:29:04

Doe-het-zelver
Ben zeer tevreden over de producten die zijn geleverd, tevens de service die wordt gegeven voor een doe het zelf pakket. Bij deze wil ik Radek hartelijk danken voor zijn tekst en uitleg en adviezen. Wat betreft mij voor herhaling vatbaar, heb het dak geplaatst boven ons badhuis en is na alle tevredenheid van ons.

Coversys Delta blinkend zwart satinť

Stuur een e-mail naar Valkenburg Cees


Teughels Dirk - Gevaers Mart (Leest BelgiŽ) - 12-04-2011 12:25:10

Na de opendeurdagen van begin april 2011 zijn we nog steeds niet bekomen van het onwaarschijnlijke feit dat we toen een heel nieuw dak hebben gewonnen van 280m≤ met de opendeurdagwedstrijd! Zomaar! Wij zijn dus nogal ďchanchardsĒ!
Aangezien het dak momenteel niet lekt zal de plaatsing van het ovezetdak pas in juni gebeuren.
Het relaas wordt vervolgd dus.
Gezien de vele positieve reacties in het gastenboek, geloven we vast en zeker dat wij en ons nieuwe dak nog lang en gelukkig gaan samenleven.
Het waren vooral de informatief sterke website en de professionaliteit en de no-nonsense aanpak van de firma, die ons over de streep hebben getrokken.

Familie Teughels†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††Het overzetdak van 280m≤ zal geplaatst worden in juni 2011

Stuur een e-mail naar Teughels Dirk - Gevaers Mart


Herman Dieleman (Axel Nederland) - 17-09-2010 21:02:28

Doe-het-zelver

Beste Jan en zonen, Radek

In het verlof zelf ,een dak gelegd van 280m≤,vrij ingewikkeld, met diverse kilgoten.
Dankzij de goede adviezen van Radek, en correcte leveringen en afspraken, hebben wij een prachtig dak gekregen.
Hartelijk dank voor de goede samenwerking.

Herman en Karien Dieleman.

Stuur een e-mail naar Herman Dieleman


Martijn en Ruth (Weert Nederland) - 15-08-2010 13:49:39

Doe-het-zelver

We zijn zeer tevreden over ons nieuwe garagedak. Het zelf plaatsen van het dak ging ons goed af zeker nadat we er wat handigheid in hadden gekregen. Goede service, uitleg en communicatie.

Stuur een e-mail naar Martijn en Ruth


VAN LEEMPUTTEN JAN (TREMELO-BAAL BelgiŽ) - 06-08-2010 15:55:06

Beste,

Op 4 dagen een dak geplaatst van 400 m2 dat verdient toch wel een dikke proficiat voor uw
medewerkers.Het resultaat mag gezien worden: prima afwerking en alles werd netjes opgeruimd.
Ook zeer tevreden met de plaatsing van de Siba dakgoten.
Eindelijk nog eens een aannemer gevonden die zich aan de gemaakte afspraken hield. Bedankt en beste groeten, JAN

Het oude leien dak ††††† †††††††††††††††††††††††| onderdakfolie + nieuwe tengellatten/panlatten & Coversys Delta dakpannen blinkend zwart satinť

Stuur een e-mail naar VAN LEEMPUTTEN JAN


Gilberte Peeters (Saint Etienne Frankrijk) - 06-11-2009 20:19:53

Ik kende het produkt, maar was niet meer op de hoogte van de verdelers en ben louter toevallig bij Jan terechtgekomen. Ik ben het grootste gedeelte van het jaar in Frankrijk en heb daar een optrekje gekocht. Een van de grote problemen was dat ik verschillende daken had in asbest/cement. Om deze te laten verwijderen kostte dat een pak geld. Dus was het Coversys systeem de ideale oplossing. En, met Jan heb ik de oplossing gevonden. Hij is tot hier gekomen om het dak te bekijken met een medewerker om te bepalen wat er allemaal nodig was (950km van Antwerpen). Na overeenkomst werd het materiaal opgestuurd en een dakwerker/aannemer hier ter plaatste ging dat werk klaren. Ja, maar de fransmannen zijn geen vlamingen hť ! Dus, in het voorjaar werd een klein gedeelte gelegd. En de rest ? Dat zal voor volgend jaar zijn ! Ik geloofde mijn horen niet en ging te raden bij Jan. En ja, Jan had een oplossing. Hij stuurde een ploeg van 3 man en op iets meer dan een week was de klus geklaard. Het ging wel over een dak van ong. 500m≤. Ik ben overgelukkig dat mijn dakens eindelijk waterdicht zijn en ook dat het uitzicht gewoon prachtig is. De dorpelingen staan versteld zowel van het uitzicht als van de snelheid en de behendigheid waarop de klus geklaard werd. Ik kan nu verderwerken aan het opbouwen van meer gÓtes. Momenteel is er 1 bewoonbaar voor 4 personen. Met deze nogmaals 1.000 maal bedankt aan Jan en zijn medewerkers.

Stuur een e-mail naar Gilberte Peeters


rob Schellekens (Zwolle Nederland) - 01-11-2009 17:08:16

Doe-het-zelver

Wij hadden een bitumen dakbedekking van 300 m≤, i.c.m. houtskeletbouw; dus een zware dakbedekking was niet mogelijk. Shingles, riet of.... Jan's pannen.
Via de 'Tip van Roger' hebben we Jan gevonden; en het Gastenboek is geen onzin. Alle positieve reacties kunnen wij meer dan onderschrijven. Wat een vriendelijke mannen zijn dat.

Ons dak was niet eenvoudig met dakramen, goten en dakkapel, maar evenmin onmogelijk; dus na een snelle en correcte offerte het project in gang gezet.
Jan is op tijd, de spullen kloppen; en ook vanuit Zwolle, Nederland niets anders dan lof voor deze mooie firma.

24 uur zou een mooie wedstrijd geweest zijn, maar we hebben er toch bijna 4 weken over gedaan. Veel snij en zet-werk; en het loont om het dak uit te vlakken indien er 'golven' in zichtbaar zijn.
Het resultaat is een prachtige strakke dakbedekking. We zijn er uiterst tevreden over.

Jan, Radek en een ieder daar voor ons onzichtbaar: dank voor jullie adviezen, begeleiding en ťchte klantvriendelijkheid. Misschien kunnen Jan en Radek wat management trainingen geven aan ondernemers in Holland in klant benadering?

Zwolle, Nederland.

Stuur een e-mail naar rob Schellekens


georgios (Lesbos, Griekenland) - 07-02-2009 20:40:26

Doe-het-zelver

Graag geef ik ook een kleine mededeling aan de lezers.
Ik heb een mooi huis in Griekenland.
Daar zat ik met een klein veranda dak probleem.
Na lang zoeken op internet kwam ik terecht bij "Nieuw dak in 24 uur.be" Natuurlijk zijn er in Griekenland ook veel soorten dakpannen op de markt, en ook allerlei producten ongeveer zoals die dat ik bij Jan van der Velden heb gekocht, behalve dat het niet naar mijn zin was. de coversys producten daar op Lesbos hadden de dorpelingen nog nooit gezien had ik begrepen, ze vertelden mij dat het eerste wat hun opviel is dat het product van kwaliteit is en vonden het zeer mooi, en daarom koos ik ervoor. Mag ik nog een mededeling doen aan de lezers; toen ik Jan voor eerste keer telefoons hoorden begreep ik aan zijn communicatie dat hij een logische man was een zakenman die goed wist hoe hij klanten moest behandelen, en ik ben ook zeer tevreden van zijn uitleg van hoe en wat ik precies moest doen daar drieduizend kilometer verder. Daarom wil ik hem nog eens persoonlijk op het netwerk hartelijk bedanken voor zijn grote aandacht en tijd die hij gaf voor mij zodat mijn veranda dakje daar in Griekenland niet alleen mij maar ook die van Jan zijn gewenste resultaat geworden is.

Stuur een e-mail naar georgios


viviane, jan en benjamin (Schilde BelgiŽ) - 16-01-2009 22:19:45

Doe-het-zelver

Na elke regenbui zaten we met emmers in huis, mijn man Jan had al elk lap- en hulpmiddeltje gebruikt dat je maar kon kopen om je dak te dichten. Niet goedkoop hoor!!!! Na de zoveelste regenbui was voor mij (Viviane) de maat vol. Op internet vond ik de site EEN NIEUW DAK IN 24 UUR, dat was het. Na telefonisch kontakt, kwam Jan de zaakvoerder thuis een kijkje nemen. Geen probleem was het verdikt, er kon gemakkelijk een overzetdak geplaatst worden. Na overleg werd afgesproken dat ik het dak zelf ging plaatsen. twee weken later werd al het materiaal en de nodige gereedschappen geleverd door Radek. Radek gaf me de nodige instructies over het gebruik van de nagelpistolen, plaatste de eerste panlatten en wenste me veel geluk toe!!! IK WAS DE EERSTE VROUW VAN 45 JAAR DIE ZELF EEN DAK GING LEGGEN. Met de hulp van mijn zoon Benjamin (13 jaar) werd in twee dagen tijd alle panlatten over een opp. van 200 m2 vastgeschoten. Radek of Jan kwamen regelmatig en spontaan een kijkje nemen, raad geven en zelfs een handje toesteken wanneer ik ergens een probleempje had. Misschien was dit wel om mij als vrouw aan het werk te zien, maar dankzij hun goede uitleg, hulp en steun kunnen wij nu bij elke regenbui genieten onder een droog en GELUIDSLOOS dak.
De klus was niet in 24 uur geklaard, maar wel in twee weken!!
De complimenten die ik kreeg van buren en voorbijgangers waren fantastisch en dan spreek ik nog niet over het prachtig zicht wanneer ik ons huis vanuit de verte bekijk!

DAMES laat jullie echtgenoten de dakreparatie's niet meer uitstellen, maar neem zelf de touwtjes in handen. Het was een ervaring die ik jullie allemaal wil aanraden.
Ps. van het uitgespaarde geld (door hetzelf te doen) heb ik mezelf een prachtig geschenk kunnen geven. HAHAHAHA.

Bedankt Jan en vooral Radek voor al jullie hulp.

Stuur een e-mail naar viviane, jan en benjamin


Van Den Ouweland-Vanderheyden (Sint Job BelgÔe) - 16-01-2009 17:51:43

Doe-het-zelver

Na lang zoeken en vele prijsoffertes te hebben ontvangen hebben we toch beslist het risico te nemen om bij dak in 24 uur ons materiaal te bestellen en zelf aan het grote werk te beginnen. We bestelden ons materiaal en een week later was het al bij ons met al de artikelen om er aan te beginnen. Na een goede en grondige uitleg ben ik er met volle moed in gevlogen en wat was ik verast, het was nog gemakkelijker dan ik dacht. ik heb een dak van +- 120m≤ op 5 dagen er alleen opgelegd. Als ik dan toch met een vraag zat dan stonden ze in een wip en een flip bij ons voor de nodige bijstand. We zijn zeer tevreden van alle service die we gekregen hebben, een aanrader dus.

Stuur een e-mail naar Van Den Ouweland-Vanderheyden


Ilse en Tony (2990 Wuustwezel BelgiŽ) - 27-11-2008 15:35:33

Doe-het-zelver

Wij hebben ons dak besteld voor 240m≤. Op enkele dagen was de levering afgeleverd. Met een goede uitleg konden we dan starten. Positief was dat we bij problemen altijd konden bellen en rekenen op Radek. Een fantastisch man die het behalve goed kon uitleggen ook goed kon voor doen. Na enkele weken waren wij de trotse eigenaars van een gloednieuw dak! Wij zijn er zeer trots op maar hebben dit zeker te danken aan deze zaak! Zij zijn eerlijk en komen hun beloften ook na. Ook op het einde hebben zij zonder problemen het materiaal dat over was terug komen halen en terug betaald. RESPECT!!

Groetjes,
Tony en Ilse

Stuur een e-mail naar Ilse en Tony


Kurt (Vorselaar BelgiŽ) - 25-09-2008 19:27:51

Doe-het-zelver

Via dobbit magazine en de doe-het-zelf rubriek van Vitaya bij Jan terecht gekomen voor de zelplaatsing van een coversys dak. Bij de afspraak op de werf werd meteen al wat uitleg gegeven, prijs vergeleken met plaatsing door aannemers en meteen een redelijk precieze offerte gekregen en dus gekozen voor zelfplaatsing!

Op de dag van de levering werd alles keurig op tijd geleverd, materiaal en ook meteen de gehuurde toestellen, de persoon (een vriendelijke en ervaren dakbedekker Radek) die de materialen leverde heeft alles heel goed uitgelegd, niet alleen over het materiaal zelf maar zelfs ook over de plaatsing en aanwerking van bijvoorbeeld onze veluxen.
Plaatsen van het dak (recht zadeldak met 1 schouw zijkant nok van ca. 70 m≤) inclusief 2 velux ramen, schouw inslijpen en aanwerken met lood en plaatsen van boezemplanken aan de zijkanten heeft ons (we waren met 4 man) ongeveer 3 dagen van ca. 10 uur gekost.

Wat goede raad:
Bekijk op voorhand een aantal keer goed de instructies en de filmpjes en zorg dat je helpers dit ook doen, overloop vooraf alles in detail in je hoofd en schrijf eventuele vragen op (vooral afwerking schouw en dakramen etc goed bekijken). Op de dag zelf overloop je dan met Radek alles nog eens en stel je alle vragen die je evt. hebt, de tijd die je hebt (een uurtje) voor de uitleg is voldoende hiervoor en voor het aftekenen van de plaats van de onderste panlatten. Zorg dat je met 3 man bent (2 op het dak en 1 om aan te geven enzo), 4 was handig met onze veluxen maar anders niet persť nodig denk ik, 2 is volgens mij te weinig. Wij hadden wel het voordeel dat we nog een goede stelling staan hadden van onze voegwerken, zeker gezien onze vrij hoge woning (dakgoot op ca. 7 meter).

Het materiaal was bij ons iets te krap geteld (onderdakfolie was geen cm over, panlatten een paar te weinig en lange nagels ook iets te weinig, de nagels hadden we wel iets meer geschoten dan normaal nodig is...) dus misschien ietsje meer vragen als je bestelt om zeker te zijn...
De overschotten kan je gewoon weer meegeven en krijg je keurig terugbetaald (ik had een 6-tal verschillende stuks over).

Alles bij elkaar een echte aanrader voor ieder die een beetje handig is (of een handige helper heeft) en niet bang is om aan om op een dak te kruipen. Ervaring met dakwerken is volgens mij niet nodig, alles wijst zichzelf uit en waar je over twijfelt kan je vragen (of achterna bellen als het nodig is), voor elke fatsoenlijke doe-het-zelver mag dit geen probleem zijn. Als het ooit nog eens nodig moest zijn zou ik er zeker terug aan beginnen, ook mijn helpers waren enthousiast over de degelijkheid en gemakkelijke plaatsing van het systeem.

Stuur een e-mail naar Kurt


Fam. Hoppenbrouwers (Essen BelgiŽ) - 12-02-2008 18:04:10

Ook wij waren opzoek naar een betaalbaar dak. Vele hebben prijs gemaakt en de gekste bedragen en opmerkingen vlogen ons om de oren. Toch voor Jan en zijn team gekozen voor alle mensen die mochten twijfelen STOP met ZOEKEN. Jan en zijn team leveren PERFECT werk volledig volgens de afspraken. Volgens ons telt het gezegde Jan en zijn team... er is geen betere!!!

Stuur een e-mail naar Fam. HoppenbrouwersNieuw dak in 24 uur
 
 
0