EEN NIEUW DAK IN 24 UUR
 
 

Coversys Productinformatie

Inleiding overzetdaken

Een overzetdak is een lichtmetalen dak dat over een bestaand dak kan geplaatst worden zonder het oude dak af te breken als het gaat om leien, roofing shingles, roofing (bitumen) met helling en golfplaten. De plaatsing kan al gebeuren vanaf een hellingsgraad vanaf 7 graden.

Bij traditionele stenen dakpannen worden de oude kleidakpannen verwijderd en wordt er eerst een nieuwe onderdakfolie geplaatst.
Ook bij dakleien adviseren we altijd om ook een onderdak te plaatsen op de bestaande leien. Zo wordt er infiltratie van mogelijke condens bij beschadigde leien voorkomen.


Coversys lichtmetalen dakpan-elementen

Coversys is een vooruitstrevend Belgische producent van lichtmetalen dakpanelementen.
Zij werken enkel met hoogwaardig Aluzincstaal (0.5mm dik) afkomstig van Arcelor Mittal en voldoen aan de strengste voorschriften en keurmerken. Alle Coversys producten zijn langs beide zijden behandelt met een AluZinksubstraat zodat roestvorming onmogelijk en nooit zal optreden. Ook de coating is van topkwaliteit. De stevige polyester deklaag wordt via een droog poedercoating proces aangebracht en staat garant voor een duurzame hechting en een maximale bescherming aan UV stralen.

Coversys biedt een 30-jarige niet degressieve productgarantie. Dit wil zeggen dat de waarde van de productgarantie niet afneemt in de tijd.


Garantie certificaat Coversys


6-delig dakpanelement 114x40 cm
De talrijke voordelen van een lichtmetalen dakpan:

- Lange levensduur
- Licht van gewicht (7kg/m˛)
- Zelfreinigend en geen mosvorming mogelijk
- Geluidsabsorberend en warmte-isolerend

- 100% waterdicht, stormvast, hagel-en sneeuwbestendig
- Geen afbraakwerken, plaatsing onafhankelijk van het weer
- Snelle en eenvoudige plaatsing
- Uitzicht van een klassieke dakpan


 


 
Lichtmetalen dakpannen in verschillende kleuren en uitvoeringen


- Het Coversys Delta element (golvend profiel) is het meest esthetische en meest geplaatste dakpanelement. Dit kan geplaatst worden vanaf een dakhelling met minimum 7°.

- Het Alpha element (vlak profiel) heeft een meer industriële uitstraling en wordt vooral gebruikt voor daken met een zeer lage hellingsgraad (vanaf 6° dakhelling).

- Het Sierra element is een Spaans (of Romaanse) golvend dakpanelement. Dit element is op bestelling leverbaar in de keur terra-cotta of rustiek terra-cotta  

 

 


Courante kleuren zijn meestal uit onze voorraad leverbaar in het Delta profiel. (Grafiet, Leigrijs, koraal rood, blinked zwart (satiné) en rustiek terracotta)
Op bestelling kunnen er ook andere kleuren (bruin, dennegroen, terracotta) worden geleverd.

Er bestaat ook een ruim assortiment aan hulpstukken om een perfecte afwerking te kunnen garanderen. Nokken, zijgevelpannen, gootstukken, eindstukken, ondernokken, kielgoten, verluchtingspannen, ventilatie-uitgangen, lichtdoorlatende pannen, ...
Nieuw dak in 24 uur
 
 
0