EEN NIEUW DAK IN 24 UUR
 
 

Doe het zelf formule

Overzetdaken voor doe het zelvers

Met onze doe het zelf formule plaatst u zelf een professioneel overzetdak en bespaart u tot 40 % plaatsingskosten uit. Enige handigheid en nauwkeurigheid is natuurlijk een vereiste maar u kan altijd beroep doen op onze technische ondersteuning en ons vakkundig advies. Ook onze handleiding en onze montagefilmpjes helpen je al een eind op weg.

Tijdens de plaatsing van uw eigen lichtmetalen overzetdak kan u onze professionele plaatsingstoestellen huren zoals nagelpistolen (voor hout en dakpannen),compressor, knabbelschaar, afstandshouder en eventueel een plooibank.

Nieuw dak in 24 uur bvba is de officiŽle verdeler van de Coversys dakpannen. De professionele kwaliteit, duurzaamheid, het uitgebreide gamma en onze klantgerichte service zijn troeven die in de bekende doe-het-zelf zaken niet valt terug te vinden of is te evenaren.

Ook voor alle toebehoren zoals hulpstukken, onderdakfolie (Delta Vitaxx Plus), gedrenkte houten panlatten en tengellatten, schietnagels, gecoat lood (grijs/rood) kan u bij ons terecht. De levering kan eventueel gratis in heel Nederland en BelgiŽ afhankelijk van de hoeveelheid en van de afstand

doe het zelf overzetdaken 
Montagefilmpjes met "Roger" (Dobbit) 


Een overzetdak geplaatst over een leien dakEen overzetdak geplaatst over een tuinhuis
Handleiding plaatsen van een Coversys overzetdak

Deze montagefilmpjes laten zien dat het mogelijk is om zelf een metalen overzetdak te plaatsen. Dankzij het lichte gewicht van 7 kg/m≤ hoeft u zich geen zorgen te maken over de draagkracht van uw bestaande houtstructuur.
Zo kan u zelf zowel over uw tuinhuis, garage, carport, golfplaten, leien en shingles een dak over dak plaatsen.

Bekijk ook onze Coversys handleiding


Assortiment en prijzen overzetdaken doe het zelf


Vraag gerust naar onze doe het zelf formule! Wij komen graag ter plaatse om een vrijblijvend materiaalbestek op te stellen en onze demostalen aan u te tonen.  

Prijslijst doe het zelf 2013

 

Nieuw dak in 24 uur
 
 
0